Apple in het onderwijs

Pro School, jouw partner in onderwijs & technologie


Denk je aan Apple in het onderwijs, dan denk je aan Pro School. Speciaal voor de educatieve markt, ontwikkeld door Pro Warehouse. Met de erkende expertise en jarenlange ervaring in het onderwijs van Xando, staat het team van Pro’s van Pro School klaar om scholen en onderwijsinstellingen te ondersteunen bij digitale professionalisering en te begeleiden met hun strategie. Het onderwijs is constant in beweging. Samen met het bestuur of de schoolleiders brengen we de optimale route van innovatie in kaart, geheel op maat en passend bij de school of instelling. Wij het advies, jullie de regie.

Wie zijn wij?


Hart voor het onderwijs

Het team van Pro School bestaat grotendeels uit Pro’s die zelf leraar zijn of zijn geweest. We kennen het onderwijs daarom als geen ander. Dit stelt ons in staat effectief bij te kunnen dragen aan het innoveren van onderwijs. Onze ervaring leert dat succesvolle digitalisering hand in hand gaat met Apple producten. Ook in combinatie met vertrouwde tools van Google of Microsoft. Zo zorgen we er samen voor dat leren en lesgeven ongehinderd doorgaat, geheel zoals jullie dat gewend zijn.

Innovatieve Apple Expert

Pro Warehouse en Xando hebben als Apple Authorised Enterprise Reseller en Apple Authorised Education Specialist hun krachten gebundeld. Het resultaat: Pro School. Speciaal voor scholen, stichtingen en onderwijsinstellingen. Samen realiseren we innovatieve oplossingen en diensten voor het onderwijs. Neem vrijblijvend contact op met één van onze Apple Education Specialists voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze Apple Education Specialists voor meer informatie.

Kenmerken van Pro School

Persoonlijk contact
Nauwe samenwerking
Onderwijsspecialisten
Slagvaardig
Scholingen op maat
Hart voor het onderwijs
Apple uit voorraad


Pro School is onderdeel van Pro Warehouse

Pro Warehouse | Apple Authorised Education Specialist

Nationaal Programma Onderwijs (NPO)

Iedereen gelijke kansen
Scholen zijn plannen aan het maken om de komende twee jaar leervertragingen in te halen met extra financiële middelen van het NPO. Deze middelen kunnen ingezet worden om structureel verbetering te realiseren in het onderwijs. We denken graag met scholen mee over hoe digitalisering daaraan kan bijdragen.

Lees verder over hoe wij scholen hierbij ondersteunen.


Technologie krijgt een steeds belangrijkere rol binnen het onderwijs. Een grote kostenpost voor educatieve instellingen, maar daar hebben wij de oplossing voor. Het resultaat?

Voordeliger en duurzamer inkopen
en makkelijker in gebruik!

Duurzamer inkopen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Renewd iPads? Wij komen graag met je in contact om de voordelen te bespreken. Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!

Tutorials

Hieronder vind je enkele creatieve activiteiten voor kinderen, bekijk onze tutorials!

Praktijkvoorbeeld
Apple Teacher

Bekijk een praktijkvoorbeeld van het waarom en het effect van Apple Professional Learning op leren, lesgeven en leeromgeving.

Beheer & Support

Apple apparaten staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Pro School biedt oplossingen waarmee het beheer en gebruik ook eenvoudig blijft. Dit doen we met Jamf School en Apple School Manager voor Mobile Device Management. Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé partner om scholen en onderwijsinstellingen te begeleiden bij innovatie en digitalisering. We kunnen je volledig ontzorgen maar we bieden ook de ruimte om op eigen benen te leren staan meer lezen »Jamf School Certified 2022
Pro School logo

Oplossingen op maat,
voor leren en lesgeven