De expertise van

Pro School, Onderwijs van vandaag!

De duurzaamheid van

Hello Renewd


Technologie krijgt een steeds belangrijkere rol binnen het onderwijs. Een grote kostenpost voor educatieve instellingen, maar daar hebben wij de oplossing voor. Het resultaat?

Voordeliger en duurzamer inkopen
en makkelijker in gebruik!

De strengste controle in Second Life Toestellen

100% Originele Onderdelen

Geen risico’s, geen valse onderdelen. Renewd producten voldoen aan de normen van
de fabrikant.

Strengste Controle

De iPads van Renewd leven hun tweede leven, terwijl ze van binnen en van buiten nog steeds de beste kwaliteit hebben.

2 jaar garantie

Toestel, accessoires en batterij zijn volledig
gedekt, plus een extra Gratis Pick-Up en
Return Service.

BuyBack

Het voordeel gaat verder. Naast een lagere prijs voor de elektronica, biedt Renewd een gegarandeerde terugkoop aan van deze producten. Renewd koopt de producten weer van je terug en verwerken deze op een verantwoorde manier.

Is je huidige vloot toestellen afgeschreven en aan vervanging toe? Ook die neemt Renewd graag van je over. Wist je dat veel producten, na een grondige inspectie, nog jaren mee kunnen? Renewd en Pro School zorgen er samen voor dat jij alles uit je producten haalt.Natuurlijk!
Al de producten van
Renewd zijn met trots
voorzien van het

Refurbished Keurmerk!


Makkelijker
in gebruik

Samen met de duurzame Renewd iPads, verzorgt Pro School nieuwe iPads, beheer, implementatie, trainingen en alle zaken die belangrijk zijn bij het in gebruik namen van Apple apparaten binnen een school of onderwijsinstelling. Dit gebeurt altijd vanuit het oogpunt: ‘Jullie de regie, wij het advies’.

Via Apple School Manager implementeer je op een eenvoudige manier iPads binnen jullie organisatie. Op deze plek heb je toegang tot de Apple diensten, apparaten, apps en boeken en het beheer over Beheerde Apple ID’s. Al deze diensten kunnen gekoppeld worden aan een systeem voor Mobile Device Management zoals Jamf School waarmee je eenvoudig beheer blijft houden.

Voorbeeldberekening

duurzame propositie.

Stel, 95 leerlingen en 5 leerkrachten moe- ten worden voorzien van een iPad.. Met onderstaande berekening kun je aan de slag met in totaal 100 iPads, waarvan 40 Renewd en 60 nieuw. In deze voorbeeld- berekening krijg je het volgende:

 • 60x iPad 10,2-inch 2021 (9e generatie) (nieuw)
 • 40x Renewd iPad 9,7-inch 2019 (7e generatie)
 • Screenprotector op elke iPad, geplakt
 • Hoes voor elke iPad
 • Apple School Manager registratie voor automatische MDM-inschrijving
 • Jamf School licentie
 • Implementatie
 • Pro School Support compleet
 • De totale kosten voor dit pakket zijn on- geveer € 32.000,- (excl. BTW). Zou je niet kiezen voor duurzaam, dan zou dit in totaal € 35.000,- (excl. BTW) kosten. Een besparing van € 3000,- (excl. BTW), zonder in te leveren op de werking, kwaliteit en mogelijkheden! Een extra investering die bijvoorbeeld ten behoeve komt aan de
  professionalisering voor de leerkrachten heb je op deze manier makkelijk verdiend.

  Zou je voor hetzelfde kiezen in de lease, wat ook tot de mogelijkheden behoort, dan betekent dit dus dat je ongeveer € 840,- per maand betaalt in plaats van € 940,-. Naast een financiële besparing, bepaar je meer dan 3700 KG aan CO2 uit- stoot door te kiezen voor een combinatie van nieuwe en Renewd iPads. Een stuk voordeliger, én groener!  Duurzamer inkopen

  Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) krijgt meer en meer focus en dit wordt gestimuleerd door de overheid. Logisch dat het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap één van de departementen blijkt te zijn die zich hard maakt voor het stimuleren van het MVI. Inkopen met Impact heeft veel positieve gevolgen: het zorgt voor minder uitstoot, er worden kostbare grondstoffen hergebruikt en op deze manier worden misstanden voor mens en milieu aangepakt.

  Door slechts één iPad een tweede leven te geven bespaar je al 93 KG aan CO2 uitstoot. Ga na hoeveel dit is als (een deel van) je vloot bestaat uit Renewd producten.

  Pre-Owned Producten van Renewd zijn na een strenge controle bezig met hun tweede leven. Door gebruik te maken van onze gegarandeerde terugkoop mogelijkheden draagt jouw organisatie met je keuze voor Renewd en Pro School op meerdere manieren bij aan de circulaire economie. Samen maken we het verschil!

  Neem contact met ons op

  Meer weten over onze kennis en ervaringen?

  Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Renewd iPads? Wij komen graag met je in contact om de voordelen te bespreken. Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek!